ONTDEK ONS AANBOD 2019!

Bekijk hieronder ons uitgebreid aanbod. Ook verkrijgbaar in een handige PDF die u kan afprinten.


APERO

Oester Fine Champagne € 3,90 /st
Kaasballetjes € 4,50 /schaaltje
Garnaalballetjes € 7,50 /schaaltje
Assortiment warme ovenhapjes (3 ≠ soorten) € 7,50 /schaaltje
Mini-garnaalcocktail € 5,50 /st
Sushi € 15,90 /schaaltje
Aperoschotel (+/- 4 pers.)
(ongepelde garnalen, kreukels, olijven, wulken, ansjovis,
zongedroogde tomaten, poulpos)
€ 16,50 /schotel
Parfait van asperges en forel € 3,50 /st
Opera van zalm € 4,25 /st
Soesje met escargots en lookboter € 1,25 /st
Escargots de Bourgogne € 10,90 /12st

SOEPEN

Bretoense vissoep € 8,00 /liter
Bisque van kreeft € 12,50 /liter
Deluxe bisque van kreeft (met stukjes kreeft) € 18,90 /liter
Witloofsoep met curry en gerookte zalm € 7,90 /liter

VOORGERECHTEN

Kaaskroket € 1,80 /st
Garnaalkroket € 3,60 /st
Kaaskroket met gerookte zalm € 5,50 /st
St-Jacobsschelp € 9,50 /st
Visschelp € 6,50 /st
Ravioli gevuld met kreeft en tomaat-mascarponesaus € 13,90 /pers.
Scampi diabolique / kruidenboter € 10,90 /pers.
King Krab met kruidenboter en kerstomaatjes € 26,90 /pers.
Halve kreeft (250 gr/pp) met kruidenboter en kerstomaatjes of à la nage € 19,90 /pers.
Gebakken Sint-Jacobsnootjes op een bedje van preiroomsaus € 12,90 /pers.
Gamba à la plancha (4 stuks) € 13,90 /pers.

HOOFDGERECHTEN

Vispannetje Deluxe 19.90/pers.
(kabeljauwhaasje, tongrolletjes, coquille, garnalen en kaas)
€ 19,90 /persoon
Tongfilets op Normandische wijze € 17,90 /persoon
Tongfilets op een bedje van gemengde groentjes en garnaalsaus € 17,90 /persoon
Paling in ’t groen / rood € 24,90 /persoon
Zalmfilet Béarnaise met jonge spinazie € 15,50 /persoon
Kabeljauwhaasje Hollandaise met gestoofde prei € 17,90 /persoon
Kabeljauwhaasje met fijne groentjes en witte wijnsaus € 17,90 /persoon
Grietfilet met verse boschampignons en zacht mosterdsausje € 19,90 /persoon
Volledige kreeft (500 gr/pers.)
Met kruidenboter en kerstomaatjes
€ 35,90 /persoon
Volledige kreeft (500 gr/pers.)
À la nage
€ 35,90 /persoon
Bouillabaisse
(incl. rouille, kaas en croutons)
€ 23,90 /persoon
Viswaterzooi met gestoomde aardappeltjes € 15,90 /persoon
Cannelloni met zalm,spinazie en bechamelsaus € 13,90 /persoon
Zalmlasagne van gerookte zalm € 21,90 /kg
Paëlla € 26,50 /kg
Scampi diabolique met pasta € 14,50 /persoon

ZALMSCHOTELS (vanaf 2 pers.)

Gekookte zalmfilet (220 gr/pers.)
gegarneerd met tomaat garnaal
€ 19,90 /persoon
Gekookte zalmfilet (220 gr/pers.)
gegarneerd met tomaat garnaal + pêche-tonijn
€ 22,40 /persoon
Gekookte zalmfilet (220 gr/pers.)
gegarneerd met tomaat garnaal
+ ½ kreeft (250 gr/pers.)
€ 34,90 /persoon

VISSCHOTELS (vanaf 2 pers.)

GEVARIEERDE VISSCHOTEL
Gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forelfilet, tomaat garnaal, scampi en gamba
€ 29,90 /persoon
VISSCHOTEL DELUXE
Halve kreeft (250 gr/pers.), gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forelfilet, tomaat garnaal, scampi en gamba
€ 44,90 /persoon

ZEEVRUCHTENSCHOTELS (vanaf 2 pers.)

Halve kreeft (250 gr/pers.), Fines de claires, platte Zeeuwse oesters, verse ongepelde garnalen, kreukels, langoustines, krabbenpoten, gamba en wulken € 38,90 /persoon
+ King Krab € 48,90 /persoon

KREEFTSCHOTELS (vanaf 2 pers.)

Halve gegarneerde kreeft 500 gr (250 gr/pers.) € 19,90 /persoon
Volledige gegarneerde kreeft 500 gr € 37,80 /persoon
+ tomaat garnaal + € 6,90 /persoon
Halve gegarneerde kreeft 700 gr (350 gr/pers.) € 28,90 /persoon
Volledige gegarneerde kreeft 700 gr € 55,80 /persoon
+ tomaat garnaal + € 6,90 /persoon

OESTERS

ZEEUWSE/PLATTE
€ 2,30 /st
€ 2,80 /st
€ 3,00 /st
€ 3,20 /st
CREUSES
Fines de claire
€ 1,80 /st
Gillardeau € 2,80 /st

Alle oesters worden gratis geopend.

WIST JE DAT... er 2 soorten oesters in Europa zijn. De platte oester en de creuse. De platte oester wordt ook wel Zeeuwse platte en de creuse ook wel bolle of wilde oester genoemd.

De Zeeuwse platte heeft een ronde gladde schelp, waarvan de maten in nullen wordt aangegeven (3/0, 4/0, 5/0, 6/0). Hoe meer nullen, des te groter. Je proeft een zeer verfijnde smaak die intens heftig is, maar oh zo delicaat.

De Fines de Claire is een Franse oester. Deze wordt, eenmaal rijp en volwassen, geaffineerd in een Claire. Dit zijn oude zoutpannen of slikkengebieden met kleibodem. De oester heeft een zoete en fruitige smaak.

De Gillardeau oester is absolute topkwaliteit onder de Franse creuses. Deze oester is een ‘spéciale de claire’ - nog verfijnder dan de ‘fine de claire’. De smaak is kruidig en zoet en zout tegelijk met een hazelnootaroma.


FONDUE/GOURMET (vanaf 2 pers.)

Tongfilets, kabeljauwhaasje, schelvishaasje, Sint-Jacobsvruchten, zalmhaasje, gamba’s en scampi.

Inclusief drie koude en één warm sausje + aardappelsalade + bouillon bij fondue
€ 25,50 /persoon

MOSSELEN

Tijdens het mosselseizoen hoef je niet ver te lopen!
Naast mosselen bieden wij dan ook verse voorgebakken frietjes, mosselgroenten, mosselsaus en heerlijke kruiden aan.


DAGVERSE VIS

We hebben een constante dagverse aanvoer van bekende en minder bekende vis zoals Noordzeetong, zalm, kabeljauw, pladijs, tonijn, zeebaars, schelvis, griet, tarbot,… Maar ook steenbolk, pieterman, wijting, heek, zonnevis, zwaardvis,… kan je bij ons in de winkel verkrijgen. Wij kunnen elke vissoort vers aanleveren op bestelling en garanderen steeds kwaliteit & versheid.


NIEUW - ROYAL BELGIAN CAVIAR

Nu ook Royal Belgian Caviar te verkrijgen op bestelling.
Vanaf € 24,90 (met eventuele cadeauverpakking).
GOLD / PLATINUM / OSIETRA / WHITE PEARL / BELUGA.


HOMARIUM

Maak je graag je eigen kreeft klaar? In ons homarium hebben wij dagelijks kreeften zodat wij jou ook bij jouw last minute plannen kunnen helpen.


WIJTING, vis van het jaar 2019

Dit jaar staat wijting in de kijker, een klassieker in de Franse keuken maar weinig bekend in België. Wijting is een lekker en goedkoop alternatief voor kabeljauw. Het visvlees van wijting is mager en zeer licht verteerbaar. Wanneer de vis heel vers is, heeft het witte en gelaagde vlees een fijne smaak.
Tips om wijting klaar te maken: www.lekkervanbijons.be


Boel Asse Vishandel Traiteur

Boel Asse - Vishandel - Traiteur

 

Nieuwstraat 46, Asse

 

Telefoon: 02 452 55 38

 

© 2018 Boel Asse | www.boelasse.be
Webdesign by ozalith.be